Rezeki putaran gasing - Tengku Kastria Tengku Yaakob; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Menyingkap mengenai liku-liku kehidupan seorang anak muda yang masih sayangkan permainan tradisional melayu iaitu gasing uri. Gasing uri adalah satu permainan unik kerana pemenangnya dikira melalui jangkamasa putaran gasing tersebut. Gasing uri boleh berputar sehingga dua jam lamanya.
DVD format
Keywords: Games, Malay; Games -- Malaysia