Bunga malai - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Commmunication, 2010)
Episod ini tertumpu kepada seorang pembuat bunga malai di Batu Caves, Selangor. Keunikan dan kekemasan karangan bunga yang digubah oleh Ramu menjadikannya antara peniaga yang sering menjadi pilihan pelanggan terutamanya pelanggan di sekitar Batu Caves mahupun di negeri lain.
DVD format
Keywords: Indians -- Malaysia -- Social life and customs; Indians -- Social life and customs; Flowers