Usahawan cacing - Rahmat Sukirman; Mohamed Tiar Sharif (Petaling Jaya : Q-Plex Communication, 2010)
Mengisahkan seorang usahawan ternakan cacing bernama Rohayati Md Yasin yang sanggup meninggalkan jawatan tingginya di Petronas semata-mata minatnya terhadap perusahaan menghasilkan baja organik berasaskan cacing.
DVD format
Keywords: Entrepreneurship -- Malaysia; Earthworms; Earthworm culture