Folk tunes of Malaysia - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara; Malaysia. Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan ([Kuala Lumpur] : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara)
Mengandungi 14 buah lagu rakyat.
Jong Inai -- Embun Sok Sek -- Lodeh Mak Lodeh -- Ya Bani Ya Badang -- Jing Kling Nona -- Anak Itik Tok Wi -- Itek Gembo-Gembo -- Kenek-Kenek La Odeng -- Can Mali Can -- Ulek Mayang -- Puteri Santubong -- Jambatan Tamparuli -- Rasa Sayang.
Keywords: Folk songs, Malay; Folk music