Transformasi kepimpinan perpustakaan ke arah kecemerlangan Forum Kepustakawanan bersama mantan Ketua Pustakawan, 22 & 23 Disember 2008, Bayview Beach Resort, Pulau Pinang - Forum Kepustakawanan Bersama Mantan Ketua Pustakawan (2008 : Pulau Pinang) (Pulau Pinang : Universiti Sains Malaysia, 2008)
Mengandungi salinan slaid pembentangan kertas kerja yang membincangkan tiga isu mengenai bidang kepustakawanan iaitu kepimpinan perpustakaan dan pengaruh persekitaran, perpustakaan sebagai organisasi pembelajaran dan amalan terbaik dalam memimpin perpustakaan.
DVD-ROM Format
Keywords: Academic libraries -- Congresses; Library science -- Congresses