Lagu-lagu rakyat Malaysia - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara)
Mengandungi 10 koleksi lagu tradisional rakyat Malaysia termasuk minus one.
Can mali can -- Ikan kekek -- Kenek kenek la odeng -- Burung kakak tua -- Oh Bulan -- Rasa sayang -- Suriram -- Burung kenek-kenek -- Enjit enjit semut -- Hijau.
Keywords: Folk music, Malay; Folk music -- Malaysia; Folk songs, Malay