Koleksi bacaan murattal dan taranum qari dari Timur Tengah - Al-Tasneem (Firm). (Selangor : Al-Tasneem)
Mengandungi koleksi bacaan surah pilihan, bacaan oleh adik Toha Bajunaid, adik Ahmad Saud, adik Majid Faqih dan Sheikh Karem Al-Hariri.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.