Al-Musaafir Mushaf Tajweed Al-Tasneem with digital audio pen = Mushaf Tajwid Al-Tasneem bersama pen digital audio - Al-Tasneem (Firm). (Malaysia : Al-Tasneem, 2010)
Alat bantuan terkini untuk belajar dan menghayati Al-Quran. Membolehkan kita belajar dengan memilih untuk mendengar bacaan mengikut ayat, surah, muka surat atau'Ain. Juga boleh memilih qari atau terjemahan dengan menyentuh pilihan pada menu. Bacaan oleh 4 qari termasyur, Sheikh Abdul Rahman Al-Huzaifi, Sheikh Mohamad Ayoub, Allahyarham Sheikh Abdul Baset Abdul Samad, dan Sheikh Karem Al-Hariri.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.