Bacaan Al-Quran murattal dan tarannum Qari Malaysia vs Qari Arab - Inteam Records (Selangor : Inteam Record, 2010)
Mengandungi koleksi bacaan taranum dan murattal yang dialunkan oleh qari daripada Malaysia dan Arab iaitu Tn. Hj. Abdul Ghani Abdullah, Tn. Hj. Saidin Abdul Rahman, Tn. Hj. Ismail Hashim, Syeikh Abdul Rahman Sudais, Syeikh Taha Al-Fashny, Syeikh Abdul Basit Abdul Samad.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.