Warisan berzanji & marhaban - Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Inteam Records, 2009)
Mengandungi 12 koleksi berzanji dan marhaban yang dialunkan oleh Nurul Huda, Nakriz dan Far East.
Keywords: Islamic hymns