Kembara sufi - Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Inteam Records, 2007)
Mengandungi 21 koleksi alunan zikir, selawat dan doa yang dialunkan oleh ustaz Akhil Hayy.
Al-fatihah -- Huwallah -- Istighfar -- Allahu Allah -- Hasbi Rabbi -- Hasbi Rabbi 2 -- Tubna Ya Allah -- Fasubhana Man lyaqdiru -- Laisa Laha Min Dunillah -- La Ilaha Ilallah -- I'tiraf -- Allahumma Anta Salam -- Solatullah Solamullah -- Ya Dzal Jalal -- Syahadah -- Tahlil -- Ya Latif -- La Ilaha Illallah -- Selawat -- Doa Munajat.
CD-Audio format.
Keywords: Prayer -- Islam; Islam