Keagungan Zikrullah Ustaz Dzulkarnain - Dzulkarnain; Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2009)
Mengandungi himpunan 12 zikir yang dialunkan oleh Ustaz Dzulkarnain, yang turut disiarkan dalam'Kalam Suci' siaran Astro Oasis.
Suara : Dzulkarnain.
Keywords: Islam -- Prayer; Islam