Tarhim & zikir pagi beserta tazkirah - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2008)
Mengandungi 16 alunan tarhim dan zikir serta tazkirah yang disampaikan oleh almarhum Ustaz Asri Ibrahim dan Ustaz Ghazali Ibrahim.
Keywords: Islam -- Prayer; Islam