Amalan ibu mengandung - Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Inteam Records, 2008)
Mengandungi bacaan al-quran surah-surah terpilih khusus untuk amalan ibu mengandung. Surah Al-Fatihah, Surah Maryam, Surah Yusud dan Surah Luqman yang dibaca oleh Al-Fadhil Ustaz Mohamed Khairul Anuar Al-Hafiz.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.