Ayat syifa' & azab penawar & pendinding gangguan makhluk halus beserta dalil & fadhilat - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2007)
Himpunan bacaan surah-surah terpilih (ayat-ayat Syifa) yang digunakan dalam perubatan Islam. Bacaan ayat Syifa ini dialunkan oleh Ustaz Mohd Taha bin Hassan Azhari.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Medicine -- Religious aspects -- Islam; Islam and medicine