Qari terhebat himpunan bacaan Al-Quran secara murattal - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2009)
Himpunan bacaan Al-Quran secara murattal oleh lima qari terhebat iaitu Sheikh Syuraim, Sheikh Khalil Al-Husori, Sheikh Abdul Basit, Sheikh Dr. Muhammad Ayyud dan Sheikh Abdul Rahman Sudais.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.