Surah lazim bertarannum - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2008)
Mengandungi bacaan 23 surah lazim yang dibaca secara bertarannum oleh Ustaz Farid Ravi Abdullah.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.