Zikir munajat Ustaz Amal - Islamic Media Edutainment; Inteam Records ([Kuala Lumpur] : Islamic Media Edutainment, 2008)
Mengandungi himpunan 16 zikir dan doa yang dialunkan oleh Ustaz Amal.
Keywords: Islamic -- Prayer; Islam