Nur wahyu bacaan Al-Quran bertarannum & berqiraat Abdullah Fahmi - Abdullah Fahmi; Inteam Records; Islamic Media Edutainment (Kuala Lumpur : Islamic Media Edutainment, 2007)
Mengandungi koleksi bacaan Al-Quran secara bertaranum dan berqiraat yang dialunkan oleh Abdullah Fahmi (Akademi Al-Quran)
Bacaan oleh Abdullah Fahmi.
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc; Qur'an.