Mat Bond - Mat Sentol; M. Amin.; Ho, Ah Loke.; Loke, Wan Tho. ([Kuala Lumpur] : MVM Home Entertainment, 1967)
Kisah Mat yang bercita-cita menjadi penyiasat seperti James Bond. Semuanya berlaku secara tidak sengaja. Antara perkara unik dan pelik dalam menjadi'James Bond' ialah jamban menjadi lif untuk Mat turun ke bilik underground rahsianya dan pistol bercabang.
Pelakon: Mat sentol, Siti Tg. Perak, Dollah Dagang, Rahim.
VCD format.
Keywords: Comedy films