Mat Raja Kapor - Mat Sentol; M. Amin.; Ho, Ah Loke.; Loke, Wan Tho.; Cathay-Keris Film ([Kuala Lumpur] : MVM Home Entertainment, 1967)
Sebuah filem komedi lakonan Mat Sentol. Mengisahkan tentang seorang lelaki bernama Mat Raja Kapor yang telah menyelamatkan seorang raja. Rupa Mat Raja Kapor yang mirip dengan anak raja telah membantu beliau menyamar sebagai anak raja yang telah diculik dan sekaligus menyelamatkan raja tersebut daripada ditipu oleh pengikut kanannya.
Pelakon: Mat sentol, Malek, Rose Mary Lox.
VCD format.
Keywords: Comedy films