Mat Spy - Mat Sentol; Cathay-Keris Film. ([Kuala Lumpur] : Cathay Keris, 1985)
Sebuah filem komedi lakonan Mat Sentol. Mengisahkan tentang Mat yang bercita-cita menjadi penyiasat seperti James Bond. Semuanya berlaku secara tidak sengaja.
Pelakon: Mat sentol, Malek Redzuan, Murni Bukhari, Paul Leong.
VCD format.
Keywords: Comedy films