Transformasi dan Inovasi dalam Pendidikan Negara Prosiding Seminar Kebangsaan Pendidikan Negara ke 4, 2-4 Ogos 2010, Institut Latihan Keselamatan Sosial KWSP (ESSET) Bangi - Seminar Kebangsaan Pendidikan Negara 2010 : Bangi, Selangor); Zamri Mahamod; Melor Md. Yunus; Mohammed Sani Ibrahim; Jamalul Lail Abdul Wahab; Mohd. Taib Harun; Norlena Salamuddin; Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Pendidikan; Malaysia. Kementerian Pengajian Tinggi; Malaysia. Kementerian Pelajaran (Bangi : Fakulti Pendidikan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
Mengandungi 89 kertas kerja termasuk ucaptama yang dibentangkan dalam Prosiding Seminar Kebangsaan Pendidikan Negara ke 4, SKEPEN 2010 ini.
Keperluan sistem: Adobe Acrobat Reader.
dvd-rom format.
Keywords: Education -- Study and teaching -- Malaysia; Educational innovations -- Malaysia