Penyelidikan pendidikan ke arah keunggulan Universiti penyelidikan Prosiding Seminar Pendidikan Serantau ke-4 2009, 18-21 Mei 2009, Klana Resort Seremban, Negeri Sembilan - Seminar Pendidikan Serantau 2009 : Seremban).; Zamri Mahamod; Jamil Ahmad; Mohd. Izham Mohd Hamzah; Jamalul Lail Abdul Wahab; Siti Fatimah Mohd. Yassin; Norazah Mohd. Nordin; Saemah Rahman; Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Pendidikan; Universitas Riau. Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan (Bangi : Fakulti Pendidikan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
Mengandungi 119 kertas kerja termasuk ucaptama yang dibentangkan dalam Prosiding Seminar Pendidikan Serantau ke-4 2009 ini.
Tema pada cover cd :'Ke arah keunggulan Universiti Penyelidikan'.
Keperluan sistem : Adobe Acrobat Reader.
Keywords: Education -- Malaysia -- Congresses; Education -- Indonesia -- Congresses