Perspektif global inisiatif serantau : Prosiding Persidangan Serantau Pendidikan Inklusif dan Pendidikan Kanak-Kanak Berkeperluan Khas, 27-28 Oktober 2009, Hotel Equatorial, Bangi, Selangor - Persidangan Serantau Pendidikan Inklusif dan Pendidikan Kanak-Kanak Berkeperluan Khas (2009 : Bangi, Selangor).; Zamri Mahamod; Safani Bari.; Rosadah Abd. Majid; Hamidah Yamat; Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Pendidikan; Dana Endowmen Tengku Ampuan Afzan; Malaysian National Commission for Unesco; Malaysia. Kementerian Pelajaran (Bangi, Selangor : Fakulti Pendidikan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2009)
Mengandungi 37 kertas kerja yang dibentangkan dalam Prosiding Persidangan Serantau Pendidikan Inklusif dan Pendidikan Kanak-Kanak Berkeperluan Khas, Oktober 2009 di Bangi.
Keperluan sistem: Adobe Acrobat Reader.
Keywords: Inclusive education -- Malaysia; Mainstreaming in education -- Malaysia; Special education