Transformasi kepimpinan perpustakaan ke arah kecemerlangan Forum Kepustakawanan bersama mantan Ketua Pustakawan, 22 & 23 Disember 2008, Bayview Beach Resort, Pulau Pinang - Forum Kepustakawanan Bersama Mantan Ketua Pustakawan (2008 : Pulau Pinang) (Pulau Pinang : Universiti Sains Malaysia, 2008)
Membincangkan tiga isu mengenai bidang kepustakawanan iaitu kepimpinan perpustakaan dan pengaruh persekitaran, perpustakaan sebagai organisasi pembelajaran dan amalan terbaik dalam memimpin perpustakaan.
DVD format
Keywords: Academic libraries -- Congresses; Library science -- Congresses