Kecemerlangan berterusan - Universiti Teknologi MARA ([Shah Alam, Selangor] : Universiti Teknologi MARA, 2007)
Memaparkan gambar-gambar aktiviti yang telah dilaksanakan oleh kakitangan Perpustakaan UiTM dalam membangunkan perpustakaan mereka
DVD format
Keywords: Perpustakaan Universiti Teknologi MARA; Academic libraries