Dodoi si manja - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara; Malaysia. Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan ([Kuala Lumpur] : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2008)
Mengandungi 10 buah lagu dodoi tradisi yang mengandungi dendangan penuh pesanan, nasihat dan kebenaran.
Tidurlah intan -- Timangan untung -- Burung kenek-kenek -- Tidurlah adik -- Manja -- O bulan -- Can mali can -- Harapan -- Suriram -- Ikan kekek
Keywords: Children's songs -- Malaysia; Children's songs, Malay -- Malaysia; Songs, Malay