Festival kesenian ASEAN ASEAN festival arts - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan Malaysia, 2003)
Persembahan tarian tradisional dari negara-negara asia termasuk Thailand, Malaysia, Vietnam, Cambodia, Korea, Singapura, Filiphina, Laos, Indonesia, Myanmar, Brunei
Keywords: Performing arts festivals -- ASEAN countries; Performing arts -- ASEAN countries; Performing arts festivals -- Malaysia