Senam seni Malaysia kekal sihat ala Malaysia = keep in shape Malaysian style - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara; Malaysia. Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Malaysia, 2010)
Menunjukkan tentang kaedah untuk melakukan senam seni. Memaparkan susunan langkah dan pansuan untuk melakukan senam seni Malaysia.
sound disc.- Zapin budi -- Joget rentak 106 -- Muzik silat -- Hati kama -- Zapin hanuman -- Jumbalaka -- Etnik Sabah/Sarawak -- Sape' Joget Malaysia
cd-audio mengandungi lagu-lagu senam seni Malaysia
dvd format
Keywords: Physical fitness; Physical education and training; Stretching exercises