Senam seni 1Malaysia kekal sihat 1Malaysia - Malaysia. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara; Malaysia. Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Malaysia, 2008)
Menunjukkan tentang kaedah untuk melakukan senam seni. Memaparkan susunan langkah dan pansuan untuk melakukan senam seni satu Malaysia.
sound disc.- Zapin budi -- Joget rentak 106 -- Muzik silat -- Hati kama -- Zapin hanuman -- Jumbalaka -- Etnik Sabah/Sarawak -- Sape' Joget Malaysia
cd-audio mengandungi lagu-lagu senam seni Malaysia
dvd format
Keywords: Physical fitness; Physical education and training; Stretching exercises