Kayan sape (Sarawak : Syarikat Irama)
Mengandungi koleksi lagu untuk tarian bagi masyarakat Kayan di Sarawak
Side A. Sape ecok -- Sape kabun. side B. Datun julut -- Sape ngajat laki.
APD 2393
Keywords: Folk dance music -- Malaysia; Folk music, Malay; Music -- Malaysia