Kayan dance Sarawak (Sarawak : Orient Record, 1991)
Mengandungi koleksi lagu untuk tarian bagi masyarakat Kayan di Sarawak
A. Sampe letoh -- Orau. B. Sampe Long Pu -- Jahtong Lutang.
APD 2394
Keywords: Folk dance music -- Malaysia; Folk music, Malay; Music -- Malaysia