Rasa sayang II (lagu-lagu rakyat) (Kuala Lumpur : EMI (M), 1989)
Mengandungi koleksi lagu-lagu rakyat di Malaysia
Muka satu. Seringgit dua kupang -- Ikan kekek -- Ketipang payong -- Lenggang Mak Limah -- Gunung Payung. Muka dua. Lodeh mak lodeh -- Lenggang kangkong -- Suriram -- Lancang kuning -- Geylang sipaku geylang.
APD 2233
Keywords: Folk music -- Malaysia; Folk music, Malay; Music -- Malaysia