Orkes ghazal Sri Maharani tudung periuk (Kuala Lumpur : Olympia (M), 1990)
Mengandungi koleksi lagu-lagu ghazal yang dipersembahkan oleh kumpulan ghazal Sri Maharani, Muar, Johor
Muka 1. Tanjung balai -- Burung putih -- Selat Teberau -- Jalak lenteng -- Sri Kelantan. Muka 2. Pak Busu -- Ketapang -- Kuala Deli -- Tudung periuk -- Gunung Bentan.
APD 2232
Keywords: Folk music -- Malaysia; Folk music, Malay; Music -- Malaysia