Keroncong "Panca warna" (Kuala Lumpur : Polygram Records, 1990)
Mengandungi koleksi lagu-lagu irama instrumental keroncong
APD 2235
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Kroncong songs -- Malaysia; Folk music, Malay -- Malaysia