Muzik Gamelan untuk tarian Gamelan dance music (Kuala Lumpur : WEA Records, 1990)
Mengandungi koleksi muzik Gamelan untuk tarian tradisional rakyat Malaysia
APD 02236
Keywords: Gamelan -- Malaysia; Gamelan music