Muzik tarian Malaysia (Kuala Lumpur : WEA Records, 1980)
Mengandungi koleksi muzik tarian tradisional rakyat Malaysia
Jilid 2. Tudung saji -- Naamsidi/Hanuman -- Inang Cina -- Cinta sayang/joget -- Jong-jong inai -- Bunga tanjung -- Kipas -- Gambus pelimbang/kenangan budi -- Bongai -- Johor sport club. Jilid 3. Piring -- Songkit -- Indang -- Wau bulan -- Masri kercing -- Joget Sri Muar -- Asyik -- Ceracap inai -- Paluan silat -- Terinai. Jilid 4. Terkenang sidia/wahai anakku -- Siti payung -- Tasik ampangan -- Lancang kuning -- Dua kota baru -- Musalmah manis -- Sireh pinang -- Pantun budi -- Jerai -- Tari saji
APD 2237 (j.2) APD 02231 (j.3), APD 02230 (j.4)
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Kroncong songs -- Malaysia; Folk music, Malay -- Malaysia