Joget kasih bermula - S. M. Salim, Tan Sri Dato' (Kuala Lumpur : WEA Records, 1980)
Mengandungi koleksi lagu-lagu nyanyian Tan Sri Dato' S.M. Salim yang dimuatkan dalam album'Joget kasih bermula'
Side 1. Joget kasih bermula -- Kisah yang lalu -- Buat baik berpada-pada -- Cik sulong. Side 2. Cik Siti Leila mayang -- Kisah kasih baru -- Anak dara melenggang -- Bercerai kasih -- Jalak lenteng.
APD 02248
Penyanyi: Tan Sri Dato' S. M. Salim
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia