Cempakasari - S. M. Salim, Tan Sri Dato' (Kuala Lumpur : WEA Records, 1981)
Mengandungi koleksi lagu-lagu nyanyian Tan Sri Dato' S.M. Salim yang dimuatkan dalam album'Cempakasari'
Side 1. Ibuku sayang-- Cempakasari -- Seri siantar-- Kalau ku tahu -- Kasih tak diminta. Side 2. Isteriku -- Angan-angan kosong BE -- Iman -- Joget jambu merah -- Selamat tinggal bungaku.
APD 02247
Penyanyi: Tan Sri Dato' S. M. Salim
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia