Apa dah jadi - S. M. Salim, Tan Sri Dato' (Kuala Lumpur : Warner Music (Malaysia), 1991)
Mengandungi koleksi lagu-lagu nyanyian Tan Sri Dato' S.M. Salim yang dimuatkan dalam album'Apa nak jadi'
Side 1. Apa dah jadi -- Dodoi anak -- Musalmah manis-- Bunga tanjung -- Tepuk amai-amai. Side 2. Mengapa pura berduka -- Orang berbudi kita berbahasa -- Gunung banang -- Nafsu -- Siti payung.
APD 02246
Penyanyi: Tan Sri Dato' S. M. Salim
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia