Keroncong Malaysia (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1992)
Mengandungi koleksi lagu-lagu irama keroncong klasik tradisional yang merupakan sejenis muzik tradisional yang sangat terkenal. Muzik ini adalah yang paling disukai dalam zaman 30an hingga 50an.
Side 1. Keroncong tiada salam perpisahan -- Permataku -- Oh pelangi-- Batik lepas -- Sehati dua insan -- Keroncong sang suria. Side 2. Sungai Kelang -- Sungai Kelang (minus one) -- Kuala Lumpur -- Keroncong menanti bintang jatuh -- Keroncong tak guna dikenang -- Selamat jalan.
APD 02244
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Kroncong songs -- Malaysia; Folk music, Malay -- Malaysia