Lagu-lagu tarian tradisional Sarawak - Orient Record (Kuching, Sarawak : Orient Record)
Mengandungi 13 koleksi lagu-lagu tarian tradisional daripada negeri Sarawak
Side A. Ngajat bebunoh -- Ngajat indu -- Langi pengadap -- Belanggi -- Ngajat lasan -- Datun julut -- Badi. Side 2. Samsuddin -- Nasib Sarawak -- Pulau Kampai -- Sayang Sarawak -- Mengarang -- Alai anding
APD 02395
Keywords: Folk songs, Malay -- Sarawak; Folk music, Malay -- Sarawak