Lagu-lagu ghazal (Malaysian traditional songs) - CBS Records (Kuala Lumpur : CBS Records, 1989)
Mengandungi 10 koleksi lagu-lagu tradisional ghazal yang disampaikan oleh kumpulan Ghazal Muar
Side 1. Hati tergoda -- Gunung lambak -- Ketawa lagi -- Masuri -- Rantai Mas -- Side 2. Ya salam -- Bukit kesenangan -- Pulau aman -- Sri siantan -- Pak ngah balik
APD 02551
Penyanyi: Fatimah Adam, S. Fauziah, Ahmad Yusof, Fadzil Ahmad
Keywords: Folk songs, Malay -- Malaysia; Folk music, Malay -- Malaysia