Lagu-lagu pembangunan insan untuk rakyat - Yayasan Sabah ([Sabah] : Yayasan Sabah, 1991)
Mengandungi 14 koleksi lagu-lagu bertemakan pembangunan insan untuk rakyat.
Muka 1. Untuk rakyat. -- Menghadapi pembangunan insan. --Pembangunan insan. -- Ke arah pembangunan. -- Konsep pembangunan insan. -- Impian hidup insan. -- Muka 2. Pulang kampung halaman. -- Penduduk berdikari . -- pembangunan insan. -- Ke arah kemakmuran rakyat. -- Untuk bangsa dan pertiwi. -- Ke arah pembangunan. -- Untuk rakyat.
H-67179.
Keywords: Patriotic music -- Malaysia