Muzik-muzik asli Malaysia - CBS Records (Kuala Lumpur : CBS Records, 1989)
Mengandungi 10 koleksi muzik asli Malaysia seperti inang, asli, gambus, ghazal, joget dan zapin
Muka 1. -- Anak raja turun beradu (Inang) -- Tudung periuk (Asli) -- Tanjung bunga (Gambus) -- Indang (Inang) -- Masalmah manis (Asli/Ghazal/Joget). Muka 2. -- Persanding (Gambus) -- Naamsidi (Zapin) -- Perpaduan (Ghazal/Inang/Joget) -- Lancang kuning (Zapin) -- Salatollah (Zapin).
APD 02238
Keywords: Folk music -- Malaysia; Music -- Malaysia