Lagu-lagu rakyat negara Asia dan pasifik - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan (Kuala Lumpur : Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan Malaysia)
Mengandungi koleksi lagu-lagu rakyat negara Assia dan pasifik seperti Australia, Bangladesh, China, India, Indonesia, Malaysia, Jepun dan banyak lagi
H-72955
Keywords: Patriotic music -- Asia; National songs -- Asia