Perpustakaan penjana generasi bermaklumat [dan] peraturan perpustakaan - Perpustakaan Tun Seri Lanang (Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 1998)
Video korporat Perpustakaan Tun Seri Lanang yang dirakamkan pada tahun 1998 dan turut mengandungi peraturan perpustakaan
VCD format
Keywords: Libraries; Library administration and organization -- Constitution