Hari keluarga Perpustakaan UKM - Perpustakaan Universiti Kebangsaan Malaysia (Bangi : Perpustakaan Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002)
Rakaman sempena hari keluarga Perpustakaan UKM yang di adakan di D'Wood Resort, Ulu Yam, Selangor pada 4 Mei 2002. Rakaman pelbagai aktiviti yang telah diadakan dengan pelbagai ragam peserta
VCD format
Keywords: Work and family