Wayang kulit suasana ([s.l. : s.n.])
Mengandungi koleksi permainan tradisional masyarakat Melayu di Malaysia seperti wayang kulit, randai dan taklempong
Title from container
Keywords: Shadow shows -- Malaysia; Wayang; Randai; Dance festival